Varaus- ja vuokrausehdot

Varaus vahvistetaan maksamalla 100 euron suuruinen varausmaksu. Loppuosa vuokrasta maksetaan neljä viikkoa ennen varauksen alkupäivää. Viime hetken varauksissa ja viikonloppuvuokrauksissa vuokra maksetaan kokonaisuudessaan varausta tehtäessä.

Majoitusvuorokausi alkaa klo 16.00 ja päättyy klo 12.00, ellei muusta sovita. Viikkovuokrauksissa vaihtopäivänä on perjantai.

Mökki annetaan vuokralle vain aikuisille, alle 18 -vuotiaat ovat tervetulleita aikuisen seurassa. Vuokraan sisältyy mökin vapaa käyttö, sis. vuodevaatteet (patjat, peitot, tyynyt). Liinavaatteet (lakanat ja pyyhkeet) vuokralaisen tulee tuoda mukanaan tai vuokrata ne isäntäväeltä (15 €/hlö). Lakanoiden käyttö sängyissä on pakollista. 

Polttopuut grilliä varten sisältyvät hintaan. Soutuvene on käytössä kesäaikaan. Pelastusliivejä on käytössä sekalainen määrä, ainakin muutamat aikuisten ja lasten liivit löytyy (lisätietoja s-postitse). Lemmikkieläimet sallittu.

Vuokralainen vastaa mökin ja pihan siivouksesta oleskelunsa aikana sekä loppusiivouksesta sisä- ja ulkotiloissa. Mökissä on tupakointi kielletty. Mökki luovutetaan samassa kunnossa kuin se oli sinne saavuttaessa. Jos mökki on epäsiisti perimme 150 €:n siivousmaksun sisätilojen osalta, sekä 50 € pihan siivouksesta. 

Mökkiin ei saa tulla sovittua suurempaa vierasmäärää. Teltan tai asuntovaunun / -auton käyttö tontilla on kielletty. Vieras vastaa aiheuttamistaan, ja myös lemmikkieläintensä aiheuttamista, vahingoista.

Varauksen peruuttaminen

Varauksen peruuttaminen on tehtävä sekä puhelimitse että sähköpostitse. Peruutuksen sattuessa peritään 40 euron peruutusmaksu.  

Peruutuksen tapahtuessa viimeistään 21 päivää ennen sovittua vuokrajakson alkua peritään varausmaksu. Sairaustapauksissa, jotka on todennettava lääkärintodistuksella, maksetut erät palautetaan, peruutusmaksulla vähennettynä. Vuokranantajalla on oikeus perua varaus seuraavissa tapauksissa:

  • ylitsepääsemätön este (force majeure). Kaikki maksetut erät palautetaan.

  • vuokraa ei ole maksettu eräpäivään mennessä.

  • vuokranantaja ei luovuta mökkiä jos vuokraaja saapuessaan tai vuokrajakson aikana käyttäytyy häiritsevästi tai on huumaavien aineiden vaikutuksen alainen. Näissä tapauksissa ei maksettua vuokraa palauteta.
Valitukset vuokrakohteesta on tehtävä välittömästi vuokranantajalle.